Termék részletek


DAB Világos Hordós Sör 5l / 5%

Raktárkészlet: 1 db
DAB Világos Hordós Sör 5l / 5%
  • DAB Világos Hordós Sör 5l / 5%
  • DAB Világos Hordós Sör 5l / 5%
6 400 Ft
Egységár: 1 280 Ft/l

DAB Világos Hordós Sör 

DAB Original - prémium minőségű világos sör. A DAB egyedülálló dortmundi láger, aranyszínű, testes, kesernyés, malátaaromás sör. Magyarországon különösen közkedvelt csapolt formában is.

 

A DAB Németország emblematikus söre, amely az egész világon jól ismert. Dortmund, ahonnan a DAB származik, Európa legnagyobb sörgyártó városa. Ez annak köszönhető, hogy a Hansa város minden szabad polgára királyi jóváhagyást kapott a sörfőzésre 1293-ban. Ennek megfelelően sokkal több sört főztek Dortmundban, mint amennyire helyben szükség volt. A virágzó sörfőzési kultúra egy saját sörtípust hozott létre: a dortmundit. Dortmund legnagyobb és legismertebb sörgyártója a DAB. A hagyományok ápolása nagyon fontos, ezért a DAB tisztelegve a nagy elődök előtt, magáévá tette Luther Martin gondolatait, „Winum est donitiv Dei, Cervisia traditio humana…”, azaz „Míg a bor Isten ajándéka, a sör az ember munkájának gyümölcse...”

 

 

Térfogat: 5l
Alkoholtartalom: 5%

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    1 db
    Tömeg
    6 kg/db
Webáruház készítés