Termék részletek


Johnnie Walker Red Label 1l / 40%

Raktárkészlet: 6 db
Johnnie Walker Red Label 1l / 40%
8 990 Ft
Egységár: 8 990 Ft/l

 

A világ legnépszerűbb whisky-je!

1909 óta verhetetlenül vezeti a világ whisky eladásait!

 

 

John Walker, kilmarnock-i Walker család tagja ként cseperedett Skócia ezen kis városkájában és az apja tejipari farmján neki is ki kellett venni a részét a családi vállalkozásból.

Ekkor még senki sem gondolta (honnan is gondolhatta volna bárki is) hogy a kis John egyes egyedül megreformálja a whiskyk (akkor még elég megbízhatatlan) világát és megalkotja a világ legnépszerűbb kevert whisky-jét a Johnie Walker Scotch Whisky-t.

 

 

 


Térfogat : 1l
Alkoholtartalom: 40%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

 • Karakterét tekintve egy vaskos robosztus whisky-t ismerhetünk meg ami letagadhatatlanul skót, a maláta szárítás és az édesség köszön vissza ebben a vöröses arany színű italban.
  Az íze és az illata tökéletes harmóniában van egymással, nem fog csalódást okozni, a skót füstösség lengi körül ezen italt illatolás és zamatolás közben malátás, édeskés, fűszeres jegyekkel kiegészülve.
  A melegség és kellem köszönt ránk mikor az utolsó kortytól is búcsút vettünk, étvágygerjesztően fűszeres ízvilággal búcsúzik tőlünk a blend, melynek lecsengő ízét, a gabona whiskyk teszik könnyedé és hosszan évezhetővé.
  A füstösséget ami a scotch-okra annyira jellemző és fűszerességét egyértelműen a Talisker single malt whisky vezető ízei határozzák meg.
  A sherry-s hordós érlelés (az érlelési idő rövidsége miatt) nem annyira számottevő.

 • Űrtartalom
  1 l
  Alkoholtartalom 
  40 %
  Raktárkészlet
  6 db
  Tömeg
  1,9 kg/db
Webáruház készítés