Termék részletek


Magna Pálinka Birs 0,5l / 50%

Raktárkészlet: 1 db
Magna Pálinka Birs 0,5l / 50%
8 590 Ft
Egységár: 17 180 Ft/l

Magna Pálinka Birs

 

Esetünkben nem nagyüzemi pálinkafőzésről van szó. A munka manufakturális rendszerben történik, azaz egy-egy üveg több kézen is átfut, mielőtt piacra kerül. A pálinkához felhasznált különböző gyümölcsök kitűnő, étkezési minőségűek. Kiválogatásuk gondos munkával, kézzel történik, majd fatüzelésű rézüstökbe kerülnek. A következő lépés a lepárlás, majd ezt 3 hónapos érlelés követi, a hagyományokhoz híven tölgyfahordóban, mikor is a párlat visszanyeri eredeti telt, gyümölcsös ízét. Ezek után, hogy az ital elnyerje végső formáját, csak az üvegek felcímkézése, majd bedobozolása van hátra. A kézi munkának köszönhetően pedig minden üveg pálinkába a szívünk egy részét is belezárjuk.
Összes pálinkánk kisüsti, tehát ezer literesnél kisebb, esetünkben színtiszta réz lepárlókészülékkel, kétszeri szakaszos lepárlással készül.

Célunk a magyar pálinkakultúra éltetése, egy minőségi alapanyagokból, szívvel-lélekkel készült Hungarikum piacra dobása. A Magna pálinka ezt képviseli.

 

Térfogat: 0,5l
Alkoholtartalom: 50%

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

 • Űrtartalom
  0,5 l
  Alkoholtartalom 
  50 %
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  1,48 kg/db
Webáruház készítés