Termék részletek


Magna Pálinka Kajszibarack 0,05l

Raktárkészlet: 0 db
Magna Pálinka Kajszibarack 0,05l
  • Magna Pálinka Kajszibarack 0,05l
  • Magna Pálinka Kajszibarack 0,05l
1 180 Ft
Egységár: 23 600 Ft/l

Magna Cum Laude Erdei Málna Likőr

 

A Pálinka Kft. 2011 januárjában kötött szerződést a Magna Cum Laude együttessel. Az összefogás ötletét a zenekar 2009-ben megjelent Pálinkadal című, azóta is rendkívül sikeres és népszerű dala adta. A Magna Cum Laude tagjai látogatást is tettek üzemünkben, betekintést nyertek a készítés módjába, apróbb fortélyaiba és természetesen meg is kóstolták  italainkat. Ezek után boldogan mondtak igent a felkérésre, és nevüket adták termékeinkhez.

Főzőmesterek választott királya, bajban volt egykor, mert gyümölcs nem lévén, hatalmas nyomás nehezedett rája. Bejárta hát Tornyát, Baranyát, hogy megtalálja végtelen mezők fekete aranyát (Mák). S mikor kérdezték tőle- Hogy találhatta-e sose látott messiást? Lazán csak így felelt: Mákum volt semmi más. Mák + pálinka = Mácum Kiválogatásuk gondos munkával, kézzel történik, majd fatüzelésű rézüstökbe kerülnek. A következő lépés a lepárlás, majd ezt 3 hónapos érlelés követi, a hagyományokhoz híven tölgyfahordóban, mikor is a párlat visszanyeri eredeti telt, gyümölcsös ízét.

 

 

Térfogat: 0,05l
Alkoholtartalom: 30%

 

Szállítási idő: 1-3 nap


 

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    0 db
    Tömeg
    0,15 kg/db
Webáruház készítés