Termék részletek


Magna Cum Málna Pálinka 0,5l

Raktárkészlet: 1 db
Magna Cum Málna Pálinka 0,5l
  • Magna Cum Málna Pálinka 0,5l
8 590 Ft
Egységár: 17 180 Ft/l

Magna Cum Laude Málna Pálinka

 

A Pálinka Kft. 2011 januárjában kötött szerződést a Magna Cum Laude együttessel. Az összefogás ötletét a zenekar 2009-ben megjelent Pálinkadal című, azóta is rendkívül sikeres és népszerű dala adta. A Magna Cum Laude tagjai látogatást is tettek üzemünkben, betekintést nyertek a készítés módjába, apróbb fortélyaiba és természetesen meg is kóstolták a nemes italt. Ezek után boldogan mondtak igent a felkérésre, és nevüket adták termékeinkhez.
Esetünkben nem nagyüzemi pálinkafőzésről van szó. A munka manufakturális rendszerben történik, azaz egy-egy üveg több kézen is átfut, mielőtt piacra kerül. A pálinkához felhasznált különböző gyümölcsök kitűnő, étkezési minőségűek. Kiválogatásuk gondos munkával, kézzel történik, majd fatüzelésű rézüstökbe kerülnek. A következő lépés a lepárlás, majd ezt 3 hónapos érlelés követi, a hagyományokhoz híven tölgyfahordóban, mikor is a párlat visszanyeri eredeti telt, gyümölcsös ízét. Ezek után, hogy az ital elnyerje végső formáját, csak az üvegek felcímkézése, majd bedobozolása van hátra. A kézi munkának köszönhetően pedig minden üveg pálinkába a szívünk egy részét is belezárjuk.
Összes pálinkánk kisüsti, tehát ezer literesnél kisebb, esetünkben színtiszta réz lepárlókészülékkel, kétszeri szakaszos lepárlással készül. Célunk a magyar pálinkakultúra éltetése, egy minőségi alapanyagokból, szívvel-lélekkel készült Hungarikum piacra dobása. A Magna pálinka ezt képviseli.

 

 

Térfogat: 0,5l
Alkoholtartalom: 40%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    1 db
    Tömeg
    1,5 kg/db
Webáruház készítés