Termék részletek


Sió Vitatigris Sárga Gyümölcs Mix 0,2l

Raktárkészlet: 0 db
Sió Vitatigris Sárga Gyümölcs Mix 0,2l
105 Ft
Egységár: 525 Ft/l
Nincs raktáron

Sió Vitatigris Sárga Gyümölcs-mix

 

A SIÓ számára különösen fontos, hogy a gyermekeknek tápláló, egészséges és finom termékeket kínáljon. Vitatigris tele van energiával, fürge, vidám és kalandvágyó! Hintázni, rugólábbal ugrálni, futni, szaladni, gördeszkázni, síelni, úszni számára igazán TIGRISZTIKUS dolog! Kedvencei a gyümölcsök, a nagy játék közepette igyekszik minél többet begyűjteni, hiszen ezekből nyeri tigrisfeletti erejét!

 

Alma, kajszibarack és sárgarépa nélkül Vitatigris nem tudna fáról fára ugrálni. A Vitatigtis Sárga gyümölcsital pont ezeket a gyümölcsöket tartalmazza, hogy a gyerekek is magasra tudjanak ugrani!

 

Összetevők: Víz, Almalé 11,5% (sűrítményből), Narancslé 8% (sűrítményből), Cukor, Kajszibarack velő 4%, Sárgarépalé 1,5% (sűrítményből), Étkezési sav: citromsav, Aroma, Vitaminok: E-vitamin, C-vitamin, B1-, B2-vitaminok, niacin, B6-vitamin, folsav, B12-vitamin, biotin, pantoténsav


Térfogat: 0,2l
Gyümölcstartalom: 25%

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    0 db
    Tömeg
    0,03 kg/db
Webáruház készítés