Termék részletek


Talisker Skye Single Malt Whisky 0,7l PDD+2pohár

Raktárkészlet: 0 db
Talisker Skye Single Malt Whisky 0,7l PDD+2pohár
 • Talisker Skye Single Malt Whisky 0,7l PDD+2pohár
15 990 Ft
Egységár: 22 843 Ft/l
Nincs raktáron

Aki ezt a whisky-t megkóstolja nem felejti el soha

A tántoríthatatlan tüzes aroma

 

A Talisker a "thalas gair" szóból ered melynek jelentése sziklás föld.

 . . . és valóban, ez egy elementáris hely, hol halott vulkánok tetemei törik meg élesen a tájat, s hol talpaltnyi síkság ott a zöld terül el, erős tengeri áramlatok örzik a helyet, korbácsolják és ostromolják a partokat, a süvítő szelek száguldó felhőkkel takarják el a napot és a monumentális sziklák égbetörő homlokait.

 

Skye szigete a Hebridák legnagyobb szigete, s mégis csak egyetlen egy lepárló található rajta a Talisker. Természetesen korábban több lepárló üzemelt Skye-on, de a kitartás, a szakételem és a rendíthetetlen hit hogy ez az egyedülállóan jellegzetes karakter tud magának teret nyerni a világ whisky kínálatában.

. . . és igen, a Talisker világhíű lett, s neve mára egybeforrt Skye szigetével.

Ez egy csúcs minőségű ital amivel nem csak Single Malt-ként találkozhatunk hanem Blend-ek összetevőjeként is. Az egyik legismertebb kevert whisky a Johnnie Walker Red Label is a Taliskernek köszönheti karakteres határozott ízvilágát ugyanis a Red Label szív whisky-je a Talisker.

 

Tökéletes választás azok számára, akik a klasszikus Talisker aromákat keresik, de a lekerekített, édes aromák mellett, a friss citrus és bors kombinációja is megjelenik a füstös, tölgyes jegyek ölelésében.

 

 

Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 45,8%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

 • Űrtartalom
  0,7 l
  Alkoholtartalom 
  45,8 %
  Raktárkészlet
  0 db
  Tömeg
  1,9 kg/db
Webáruház készítés