Termék részletek


zErdinger Oktoberfest Szűretlen Bajor Világos Búzasör 0,5l

Raktárkészlet: 1 db
zErdinger Oktoberfest Szűretlen Bajor Világos Búzasör 0,5l
570 Ft
Egységár: 1 140 Ft/l

Erdinger Oktoberfest Szűretlen Bajor Világos Búzasör

 

1886-ban Bajorország szívéből, a München fölött 35 kilométerre fekvő idilli kisvárosból, Erdingből indult világhódító útjára ez a különlegesen kiváló minőségű búzasör. Mára az erdingi a világ legnagyobb búzasörfőzdéje lett, mert a kompromisszumot nem ismerő minőség érdekében, a világ 80 országában forgalmazott Erdinger márkájú sörök mindegyike ott készül. A világ első számú búzasörét máig az 1516-os Bajor Sörtisztasági Törvény előírásai alapján főzik.

Az Erdinger ünnepi búzasöre. Mivel a müncheni Oktoberfesten kizárólag müncheni székhelyű sörgyárak vehetnek részt, de az Erdinger is hagyományokban gazdag sörgyár, ezért minden évben, szokás szerint augusztus utolsó péntekétől kezdődően 10 napon keresztül tartják meg az Erdinger Herbfest-et, az Erdinger saját sörünnepét. Csak erre az alkalomra főzik a Festbier-t, az ünnepi sört, amely a válogatott, kevésbé kesernyés aromakomló felhasználásával, mintegy hat héten át tartó érlelés után kerül a korsókba. A hagyományok szerint a Festbier az üvegben érlelődik, ám az íze még egy kicsit tartalmasabb, mint a klasszikus szűretlen Erdinger búzasöré, ezzel okozva még nagyobb élményt nem csak a hagyományos sörivóknak.

 

 

Térfogat: 0,5l
Alkoholtartalma: 5,7%

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    1 db
    Tömeg
    0,95 kg/db
Webáruház készítés