Termék részletek


Guinness Fekete Sör 3x0,44l PDD+pohár

Raktárkészlet: 0 db
Guinness Fekete Sör 3x0,44l PDD+pohár
  • Guinness Fekete Sör 3x0,44l PDD+pohár
2 890 Ft
Egységár: 2 189 Ft/l
Nincs raktáron

A Guinness maga Írország. A világ egyik legismertebb söre.

 

Története 1759-ben indult, amikor Arthur Guinness ír serfőző mester évi 45 fontért 9000 évre bérbe vette a St. James Gate’s sörfőzdét. Itt kezdett spontánerjesztésű porter sörének gyártásába, amit folyamatosan fejlesztett, míg létre nem jött a tökéletes stout, a Guinness. A Guinness Draught szuper prémium minőségű sör, amely sötét, rubinvörös színét az erőteljes pörkölésű malátának, finoman kesernyés ízét a magas komlótartalomnak, híresen tömör, krémszerű habját pedig a nitrogénes dúsításnak köszönheti.

A nitrogén-széndioxid gázkeverék sokkal kisebb és sűrűbb buborékokat eredményez, mint a más söröknél alkalmazott szénsav, ennek köszönhető az emblematikus, krémes Guinness-hab. A tökéletes korsó csak tökéletes csapolási technikával állítható elő: a sört teljesen szárazon, megdöntve tartjuk a csaphoz, majdnem teletöltjük, miközben lassan függőleges helyzetbe hozzuk a poharat. Ezután rövid időre, a hab felszínre rendeződéséig pihenni hagyjuk, majd teljesen teletöltjük a korsót, színültig egészítve ki a habot. Ezt a folyamatot a 0,44 literes dobozos kiszereléssel is megtehetjük, mert kinyitásukkal működésbe hozzuk a gázkeveréket tartó kapszulát. A 0,33 literes palackos Guinnesst azonban a legjobb közvetlenül az üvegből elfogyasztani.

Ha Guinness, akkor ügyeljünk a maximális élvezetre!

 

 

Térfogat: 3x0,44l
Alkoholtartalma: 4,2%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    0 db
    Tömeg
    2,15 kg/db
Webáruház készítés