Hogyan tudok vásárolni?

Azt mondják az okosok, hogy az internetes vásárlásé a jövő. Próbálja ki Ön is, mi segítünk.

Hogyan tudok vásárolni az interneten?

Vásárolni az interneten pofon egyszerű. Csupán egy internetkapcsolatra és egy eszközre van szükségünk, amellyel tud csadlakozni hozzá. A mi webáruházunk a www.totyaboltja.com címen érhető el. A bolt teljes aktuális árúkészlete fent van a weboldalon. Ezzel mindig nyomon tudja követni akcióinkat, termékeinket, újdonságainkat.

Regisztráció vagy regisztráció nélkül vásároljak?

Nálunk tud regisztráció nélkül is vásárolni, de sok másik webáruházban nem, de mi mindenképpen a regisztrációt javasoljuk, hiszen nélküle minden egyes vásárláskor ki kell tölteni az adatait. Regisztrációnál viszont egyszer elég, és később mikor újra ellátogat a weboldalunkra, már emlékezni fog rá.

Regisztrálni a főoldal tetején található ”Regisztráció” feliratnál tud. Kattintson a feliratra, ahol néhány lépésben megadhatja az adatait. Egy e-mail címre és egy tetszőleges jelszóra van szüksége, névre, telefonszámra, lakcímére. Figyelem! Az adatok hiánytalan, valóságnak megfelelő kitöltése szükséges. A hibásan, vagy hiányosan kitöltött adatlapot érvénytelennek tekintjük, a regisztrációs lapok hibás kitöltéséből eredő téves teljesítésért nem vállalunk felelősséget! Végül ha megbizonyosodd az adatok helyességéről, kattintson a "Regisztrálok" gombra.
A vásárló a regisztrációs adatlap kitöltését követően egy automatikus e-mailt kap, amely tartalmaz egy linket. Erre a linkre kattintva véglegesítheti regisztrációját.
Amint ez meg van, az előbbiekben megadott felhasználónevével és jelszavával tud belépni.

Hogyan tudok vásárolni a webáruházban?

Amint sikerült belépnie, kattintson a
"Termékek" menüpontra. Itt kategóriákra
szétbontva láthatja a teljes kínálatot. A
kiválasztott termékekre állítson be
darabszámot, majd helyezze a "Kosárba".

Jobb oldalon a zöld mezőben mindig
láthatja az aktuális kosár egyenlegét.
Amen
nyiben szeretné megváltoztatni a
kosár tartalmát, kattintson a "Kosár"
feliratra. Itt tudja tételesen módosítania
kosár tartalmát, kiveheti a termékeket a
piros X segítségével, vagy állíthat a
mennyiségen. Ha rendelkezik
kuponkóddal, am
i bizonyos
kedvezményekre jogosítja fel, a kosár
tartalma alatt a "Kuponkód
megadása"-nál tudja beírni. A kedvezmény
azonnal levonásra kerül.

 

 

 

 

 

 

 

Ha már semmin nem szeretne módosítani, kattintson a "Megrendelés" gombra. Fizetési opcióknál válassza ki a "készpénzzel a helyszínen" opciót, majd pedig a Szállítási módoknál a "Kiskunhalasra" lehetőséget. 3000 Forint feletti vásárlást ingyen szállítunk ki a megadott címre. Kattintson a Tovább gombra. Ellenőrizze adatait, és ha mindent jónak talál, kattintson a "Megrendelés véglegesítés"-re. ???? Mi azonnal megkapjuk rendelését, összepakoljuk, és leghamarabb kiszállítjuk Önnek.

 

Megjegyzésben üzenhet nekünk, hogy pontosan mikor tartózkodik otthon, és mikorra szeretné ha kiérkeznénk a rendelt árukkal. 

Áraink az Áfát tartalmazzák, szállítási idő munkanapokra, azon belül is csak a futárszolgálattal feladott csomagokra voatkozik!

Webáruház készítés