Termék részletek


Auchentoshan Single Malt Skót Whisky Kollekció 3x0,2l PDD

Raktárkészlet: 1 db
Auchentoshan Single Malt Skót Whisky Kollekció 3x0,2l PDD
20 290 Ft
Egységár: 33 817 Ft/l

Auchentoshan Single Malt Skót Whisky kóstoló összeállítás, melyben három darab rendkívüli és egyedi whisky-t tudunk megízlelni

 

Az Auchentoshan lepárló nem egy világvégi skót mezőn fekszik, mint ahogy azt egy skót lepárlótól elvárnánk, hanem Glasgow városában működik. Ezt egyik fő jellemzőjükként is sokszor említik, az Auchentoshan része a városnak, és a város része az Auchentoshannak, úgy mondják, itt találkozik a kézműves minőség, és a városiakat jellemző progresszív gondolkodásmód. Az itt készült whiskyk jellemzője a háromszori lepárlás, ez ugyan egy drágább megoldás, de a cég úgy gondolja, csak így lehet igazán minőségi terméket előállítani.

 

Az Auchentoshan American Oak whisky első osztályú malátából készül kizárólag amerikai bourbon hordókban, háromszori lepárlással készülő, igazán remek ital.

 

Az Auchentoshan 12 Years Old első osztályú alföldi malátából készült párlat ezután 12 évig érlelődik, ezalatt igazán különleges és csábító aromákkal gazdagodik. Az itt készült termékeknek kétségtelenül van egy jellegzetes, meghatározó, pirított mandulás, karamelles, édes malátás ízvilága. Különleges ital, mindenképp érdemes egy próbát tennünk vele.

 

Az egyedülálló Auchentoshan Three Wood whisky – mint ahogy a neve is mutatja – három különböző hordóban érlelődik. Az amerikai bourbon után a spanyol oloroso sherry és a Pedro Ximenez Sherry hordókba kerül, melyet ezután háromszoros lepárlásal készítenek el. Eredményént egy igazán különleges ital, krémesen lágy whisky születik meg.

 

 

 

Térfogat: 3x200ml
Alkoholtartalom: 2x40%, 1x43%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

 

  • Raktárkészlet
    1 db
    Tömeg
    1,95 kg/db
Webáruház készítés