Termék részletek


Johnnie Walker Black Label 12 éves 0,7l / 40% PDD+ 2 pohár

Raktárkészlet: 1 db
Johnnie Walker Black Label 12 éves 0,7l / 40% PDD+ 2 pohár
13 550 Ft
Egységár: 19 357 Ft/l

Johnnie Walker Black Label 12 éves Whisky

 

Sir Winston Churchill kedvenc itala

Napi egy üveggel bedurrantott e híres államférfi és stratéga . . .  91 évig éltA világ legkeresettebb deluxe skót whiskyje. A szakértők a prémium blend kategória egyik csúcsának tartják. Több mint 40-féle összetevőjének mindegyike legalább 12 éves érlelésű, amitől az ital rendkívül komplex, testes, mégis lágy.

 

Tisztán vagy kevés vízzel fogyasztandó - így felszabadulnak a hosszú évek során "bezáródott" illat- és ízanyagok - az ital kinyílik.

 

A Johnnie Walker Black Label története hosszú múltra tekint vissza. 1867-ben John Walker fia, Alexander Walker apjától szerzett whiskyházasítási szaktudását felhasználva alkotta meg az italt, amely már 1880-tól kezdve számos rangos nemzetközi elismerést vívott ki magának.

 

A Johnnie Walker Black Label milliós rajongótáborában számtalan híresség is megtalálható. A gyártó talán legismertebb lelkes híve Sir Winston Churchill volt, aki nemcsak nagyszerű államférfi, hanem kiváló festő hírében is állt. 1932-ben készített olajfestményét Bottlescape-nek, Üvegformának nevezte el. A csendéleten feltűnik kedvenc italának, a Johnnie Walker Black Label-nek híres, egyedi körvonala.

 

Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 40%

Szállítási idő: 1-3 nap

 

 

 • Kóstolás

   

  Egy nagyon komplex, gazdag ízvilággal bíró, selymes karakter mutatkozik be a Johnnie Walker Black Label kóstolásakor.

  Sötétes mély arany színével, édeskés mazsolás illatával és a malátaszárítók jellegzetes füstösségével kápráztatja el minden kedves kóstolóját.

  Ízvilága gazdag és összetett, letisztult, a simaságát semmi sem zavarja meg, határozottan megmutatják magukat a malátás aromák az előbb említett füstösséggel, ezzel is biztosítva a scotch tökéletes harmóniáját az illat és az íz között.

  A keverék gabona whisky komponensei a vaníliás ízeket erősítik (ebben a részletben is az ital íz komplexitása tükröződik) a Black Label vezető ízét a füstösség adja , ami a Caol Ila 12 nevű single malt-nak köszönhető.

  A sherry-s hordós érlelésnek Johnnie Walker sorozat ezen alkotásában egyre fontosabb szerepe van.

   

   

   

 • Űrtartalom
  0,7 l
  Alkoholtartalom 
  40 %
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  2,57 kg/db
Webáruház készítés