Termék részletek


Johnnie Walker Red Label 1l

Raktárkészlet: 0 db
Johnnie Walker Red Label 1l
 • Johnnie Walker Red Label 1l
 • Johnnie Walker Red Label 1l
7 050 Ft
Egységár: 7 050 Ft/l

 A világ legnépszerűbb whisky-je!1909 óta verhetetlenül vezeti a világ whisky eladásait!  John Walker, kilmarnock-i Walker család tagja ként cseperedett Skócia ezen kis városkájában és az apja tejipari farmján neki is ki kellett venni a részét a családi vállalkozásból.Ekkor még senki sem gondolta (honnan is gondolhatta volna bárki is) hogy a kis John egyes egyedül megreformálja a whiskyk (akkor még elég megbízhatatlan) világát és megalkotja a világ legnépszerűbb kevert whisky-jét a Johnie Walker Scotch Whisky-t.   

Térfogat : 1l

Alkoholtartalom: 40% Szállítási idő: 1-3 nap • Karakterét tekintve egy vaskos robosztus whisky-t ismerhetünk meg ami letagadhatatlanul skót, a maláta szárítás és az édesség köszön vissza ebben a vöröses arany színű italban.

  Az íze és az illata tökéletes harmóniában van egymással, nem fog csalódást okozni, a skót füstösség lengi körül ezen italt illatolás és zamatolás közben malátás, édeskés, fűszeres jegyekkel kiegészülve.

  A melegség és kellem köszönt ránk mikor az utolsó kortytól is búcsút vettünk, étvágygerjesztően fűszeres ízvilággal búcsúzik tőlünk a blend, melynek lecsengő ízét, a gabona whiskyk teszik könnyedé és hosszan évezhetővé.

  A füstösséget ami a scotch-okra annyira jellemző és fűszerességét egyértelműen a Talisker single malt whisky vezető ízei határozzák meg.

  A sherry-s hordós érlelés (az érlelési idő rövidsége miatt) nem annyira számottevő.


 • Űrtartalom
  1 l
  Alkoholtartalom 
  40 %
  Raktárkészlet
  0 db
  Tömeg
  1,9 kg/db
Webáruház készítés