Termék részletek


Angostura Bitter 0,2l / 44,7%

Raktárkészlet: 0 db
Angostura Bitter 0,2l / 44,7%
3 640 Ft
Egységár: 18 200 Ft/l
Nincs raktáron

Angostura Original Aromatic Bitter - Keserű likőr

 

Johann Gottlieb Benjamin Siegert doktor 1820-ban érkezett Németországból Venezuelába, ahol orvosként segített a Simon Bolivar vezette függetlenségi harcokban. Néhány év alatt olyan aromás gyomorkeserűt alkotott meg az ottani növényekből, amely a katonák étvágyát és emésztését egyaránt segítette. Az Angostura név annak a venezuelai városnak a neve, ahol Siegert doktor lakott. Később ezt a gyomorkeserűt egyre inkább különböző ételek ízesítésre kezdték el használni. Az Angostura keserű az egész világon hírnévre tett szert; a cég a spanyol és a brit királyi családnak is hivatalos szállítójává vált.

Az Angostura Bitters-nek nevével ellentétben nincsen erőteljes keserű íze. Épp ezért az ételek, italok aromáit nem elfedi, hanem kiemeli azokat, egyedi hatásokkal gazdagítja, a legjobbat hozza ki belőlük. Kiválóan alkalmas gyümölcslevek, friss saláták, kávék, fagylaltok, levesek, szószok, húsok fűszerezésére, valamint pácoláshoz.


Térfogat: 0,2l
Alkoholtartalom: 44,7%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    0 db
    Tömeg
    0,54 kg/db
Webáruház készítés