Termék részletek


Baron Otard Cognac VS 0,7l / 40% PDD

Raktárkészlet: 1 db
Baron Otard Cognac VS 0,7l / 40% PDD
11 850 Ft
Egységár: 16 929 Ft/l

Baron Otard Cognac VS Papaír Díszdobozban

Eredettvédett francia borpárlat, mely tölgyfahordóban érlelt.

Az egyik legismertebb francia konyak gyártója, a Baron Otard egy valóban évszázadokra visszatekintő múlttal bíró vállalat. A névadó, Baron Jean Baptiste Otard például 1793-ban épp csak megúszta, hogy a francia forradalom körüli zűrzavarban kivégezzék. Szerencsére ezt sikerült elkerülnie, és néhány év száműzetés után tovább vihette a család Cognac vidékén álló pincészetét. A brandyhez hasonló módon és eljárással készítik. Így most módunk van megkóstolni Franciaország egyik legkedveltebb konyakját. A Baron Otard egy igazán tradicionális eljárással készült konyak. A gyártó mindenben az évszázados hagyományokat követi. A brandyhez hasonló módon és eljárással készítik.
A termőterület legfinomabb párlatait használják, és természetesen eredeti Limousine tölgy hordókban történik az érlelés. Az eredmény egy különösen elegáns, testes, gazdag illatú és kerek, harmonikus ízű konyak. Ez a mély aranyszínű ital leginkább talán aperitifként élvezhető. Mindenképp ajánlott, akár saját fogyasztásra, akár különleges ajándéknak szánjuk.


Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 40%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    1 db
    Tömeg
    1,6 kg/db
Webáruház készítés