Termék részletek


Bacardi Carta Negra Black Rum 0,7l / 37,5%

Raktárkészlet: 1 db
Bacardi Carta Negra Black Rum 0,7l / 37,5%
  • Bacardi Carta Negra Black Rum 0,7l / 37,5%
6 650 Ft
Egységár: 9 500 Ft/l

A Bacardi a világ legnagyobb, teljes egészében családi tulajdonban lévő szeszesital-előállító vállalata, ami több mint 100 országban állít elő és forgalmaz szeszes italokat és ital keverékeket. Az Bacardi rum világviszonylatban az egyik legkeresettebbje.


A Bacardi Black egy közepesen testes sötét rum, amit a Bacardi Rum mesterei gondos szakértelemmel, füstös tölgyfahordókban érlelnek, majd titkos faszén keveréken átszűrve tökélesedik ki az érett karaktere. Édes trópusi gyümölcsös jellegű rum, enyhe vanília és vajkaramella jegyekkel, valamint füstös likőrös zamattal és melaszos utóízzel.Robosztus és intenzív tökéletes röviditallá.Merész ízvilágának köszönhetően kiválóan alkalmas különböző karakteres italokkal, való mixelésre.

 


Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 37,5%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • A rumkészítésnek a legfontosabb alapanyaga a melasz, mely nem más, mint egy melléktermék a cukor gyártása közben. A melaszt erjesztik, majd desztillálják. Ekkor a rum tiszta, színtelen és még ízre igen nyers. Ezért ezután hordókban tárolják, aminek kapcsán kellemes színt is kap. A valódi rum ízvilága eltér a nálunk közismertebb, aromából előállított rumtól.

  • Raktárkészlet
    1 db
    Tömeg
    1,5 kg/db
Webáruház készítés