Termék részletek


Coca-Cola (dobozos) 0,33l

Raktárkészlet: 276 db
Coca-Cola (dobozos) 0,33l
290 Ft
Egységár: 879 Ft/l

Frissítően innovatív 1892 óta

 

1892 óta áradnak a Coca‑Cola vállalattól azok a frissítő újítások, amelyek ma a világ számtalan italpolcán megtalálhatók. A több mint 3 500-féle terméknek egészen különleges dolgot sikerül véghezvinnie: az ízlésüknek megfelelően minden nap emberek millióit frissítik fel az egész világon.

 

A nemzetközi Coca‑Cola szervezet mára a kedvelt üdítőitalok vezető gyártójává és forgalmazójává vált. Több mint 200 országban több mint 600 000 munkatársból álló, nagyszerű csapat gondoskodik arról, hogy az emberek mindenütt a világon kedvük szerint frissíthessék fel magukat Coca‑Cola termékekkel. Legyen szó akár jeges teákról vagy kávékról, gyümölcslevekről és ízesített üdítőitalokról, különböző ízvilágú, szénsav nélküli vagy szénsavas ásványvizekről: az italok élvezete – minden ízlés számára, minden alkalomra –, valamint a kompromisszumok nélküli minőség jelentik a Coca‑Cola számára az elmozdíthatatlan alappilléreket.

 

 

Térfogat : 0,33l

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    276 db
    Tömeg
    0,36 kg/db
Webáruház készítés