Termék részletek


Amaro Ramazotti 0,7l / 30%

Raktárkészlet: 2 db
Amaro Ramazotti 0,7l / 30%
4 400 Ft
Egységár: 6 286 Ft/l

A Ramazzotti Amaro-t 33 féle, a világ különböző részeiről származó gyógynövényből készítik.

 

1815-öt írunk. Ausano Ramazzotti borokat, likőröket, és növényi termékeket árul: gyógynövényeket, gyökereket, narancshéjat és kérgeket egy kis milánói üzletben. Az a ragyogó ötlete támad, hogy tonizáló és erősítő italt készít gencián, kínafa, rebarbara, fahéj, oregano, szicíliai édes és Curacao-szigeti keserű narancs, valamint más összetevők keverékéből. Ramazzotti úr elkezdi árulni italát a környező tavernákban és Milánó központjában, ahol a La Scala színház közelében nyit egy bárt, amelyben a hagyományos olasz kávé helyett Amaro Ramazzottit szolgálnak fel.

Ötven évvel később az Amaro Ramazzotti már nemzeti italnak számít.

A Ramazzotti Amaro-t 33 féle, a világ különböző részeiről származó gyógynövényből készítik. Szigorú ellenőrzésnek és elemzésnek vetik alá, majd tulajdonságaiktól függően desztillálják, adagolják, keverik, őrlik és porítják őket. Cukrot, alkoholt, és gondosan válogatott összetevőket adnak az így kapott kivonatokhoz. A terméket, amely ezeknek a kivonatoknak a keverékéből jön létre, szűrik és palackozzák.

Annak ellenére, hogy a jelenlegi gyár szigorú tudományos és technológiai eljárásokat tesz lehetővé, az előállítás kritériumai azonosak a 180 évvel ezelőttiekkel.

Íze sima és lágy, nem túl édes és nem túl keserű. Kellemes, narancsos utóíze van. Étkezés előtt aperitifként vagy étkezés után digestivként fogyaszthatjuk, jégbehűtve vagy jégkockára töltve tisztán, egy szelet citrommal vagy naranccsal ízesítve. Fogyasztható longdrinkként is, pl. gyömbérrel, tonikkal vagy (vér)naranccsal felöntve.

 


Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 30%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    2 db
    Tömeg
    1,2 kg/db
Webáruház készítés