Termék részletek


Jim Beam Signature Craft (12 éves) 0,7l

Raktárkészlet: 1 db
Jim Beam  Signature Craft (12 éves) 0,7l
17 990 Ft
Egységár: 25 700 Ft/l

Nincs még egy olyan Bourbon, mint a Jim Beam

 

Az eredeti „Kentucky Straight Bourbon Whiskey”-t több, mint 200 éve ugyanaz a család készíti. A világ legkedveltebb bourbonjét, amely legalább 51% kukoricából és friss, vasmentes forrásvízből áll, frissen kiégetett tölgyfahordókba töltik.
A jellegzetes, többemeletes “Rackhouse”-okban 4 év alatt érik egészen különlegessé, és így nyeri el azt a hosszú lecsengésű és változatos ízét, amely oly félreismerhetetlenné teszi.

A Jim Beam Signature limitált kiadásban megjelenő whisky, melyet a Jim Beam lepárlómestere Fred Noe hozott létre. A Jim Beam Signature fehértölgyfa-hordóban hat évig érlelet hat különböző whiskey tökéletes keveréke. Nevét -"Signatute"- arról kapta, hogy minden palackon megtalálható az ital megalkotójának Fred Noe-nak az aláírása. A Jim Beam Signature whisky egy rendkívül ritka és különleges ital, amely megtestesíti mindazt a csodás örökséget, tudást és szakértelmet, mely 215 éve öröklődik generációról generációra.

 

 

Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 43%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    1 db
    Tömeg
    1,5 kg/db
Webáruház készítés