Termék részletek


Johnnie Walker Ultimate 18 éves 0,7l / 40% PDD

Raktárkészlet: 1 db
Johnnie Walker Ultimate 18 éves 0,7l / 40% PDD
37 450 Ft
Egységár: 53 500 Ft/l

Johnnie Walker aged 18 years
Ennek a blendnek a legfiatalabb összetevője is minimum 18 éves. Ízekben és aromákban gazdag whisky-vel ismerkedhetünk meg ha felbontunk egy ilyen műremeket!

 


Elsősorban az édes és gyümölcsös whisky-k kedvelőinek ajánlom ezt az italt, mert ebbe az ízvilágba vezet bennünket ez a 18 éves csoda.

A füstösség a Johnnie Walker családnak ennek a tagjában kiegyensúlyozott finomsággal jelenik meg, mondhatni csak úgy mutatóban.

Kimondottan megfelelő ajándék egy 18. születésnapra, de bele lehet dumálni a 36. vagy az 54. élet évet is, attól függ hogy valaki éppen másodszor vagy harmadszor tölti-e be a 18-at.

Bárkinek megfelelő ajándék lehet a Johnnie Walker 18. Persze tudom hogy hölgyeknek nem illik italt vinni ajándékba, ettől függetlenül a hölgyeket is nyugodtan kínálhatjuk ezzel az itallal, mert imádni fogják, meg téged is hogy ilyen finom whisky-vel próbálod elkápráztatni őket!

 


Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 40%
 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

 • Űrtartalom
  0,7 l
  Alkoholtartalom 
  40 %
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  2 kg/db
Webáruház készítés