Termék részletek


Johnnie Walker Blue Label 0,7l / 40% PDD

Raktárkészlet: 1 db
Johnnie Walker Blue Label 0,7l / 40% PDD
 • Johnnie Walker Blue Label 0,7l / 40% PDD
 • Johnnie Walker Blue Label 0,7l / 40% PDD
 • Johnnie Walker Blue Label 0,7l / 40% PDD
98 750 Ft
Egységár: 141 071 Ft/l

Johnnie Blue a whisky egy remekmű!

A palackba zárt whisky történelem!


Skócia legritkább és legkülönlegesebb whiskyjeiből készült tökéletes keverék. A történelmi megjegyzés valós alapokon nyugszik, ugyanis ennek a blend-nek vannak -csaknem 100 éves- olyan komponensei is amik már régen eltüntek a skót whisky-k világából! Ezen a kifinomult scotch-on keresztül belekóstohatunk a múlt század elei whiskyk ízvilágába és a keverőmesterek akkori ízlésébe!

Ez az osztályon felüli keverék 50-60 évesnél is idősebb skót whiskyk házasításából lett életre hívva, ritkaságát és egyediségét a minden palack saját sorszámozása is fémjelzi. A kedves whisky fogyasztó egyfajta időutazást tehet ezen italon keresztül a 20. századi whiskyk ízvilágába.

 

Az akkori whiskyk robosztusságán kívül még élvezheti az ital gyümölcsös íz kavalkádját és persze a tökéletesízvilágon felül az az érzés hogy egy felsőkategóriás nedü csillog a pohárban és gurul le a torkán, sem elhanyagolható!Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 40%

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

 • Kóstolás

   

  Egy érett (fáradtságot nem ismerő) intenzív karakterű whisky, ami korának megfelelően ó arany színben pompázik.


  Illatában a scotch-okra jellemző füstösség kíséri enyhén és finoman az érett gyümölcsöket tölgyfás jelleggel.


  Ízvilágában főként a csokoládé, a fent említett füstösség és a fűszerek a meghatározók. Az ízek harmóniájához a tölgy és a vanília egyensúlyban léte a gabona whisky-kkel járul hozzá.


  Vezető ízvilága a gazdag édes malátás, a füstös fűszeresség, és az erős hatással bíró Sherry-s hordós érlelésnek köszönhetően a kellemes testes sherry-s íz!

   

   

 • Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  3,5 kg/db
Webáruház készítés