Termék részletek


Jack Daniel's Whiskey 1,5l / 40%

Raktárkészlet: 1 db
Jack Daniel's Whiskey 1,5l / 40%
19 450 Ft
Egységár: 12 967 Ft/l

Jack Daniel's Whiskey 

 

A Jack Daniels Amerika legrégibb lepárlóüzemében, a Tenessee állambeli Lynchburg-ben készül, ma is pontosan ugyanazzal az eljárással, 1866 óta.

 

Egy, a családja történetét kutató férfi véletlenül fedezte fel a legendás Jack Daniels amerikai whiskey receptjét egy 1853-ből származó, gyógyfűfőzetek receptjeit leíró walesi könyvben. Az 54 üzletember, Mark Evans genealógiai kutatásai során bukkant a könyvecskére, amelyet Daniel's vezetéknevű ükanyja írt, aki afféle "füvesasszony" volt a dél-walesi Llanelliben.
Az ő veje elhagyta a kisvárost, hogy a Tennessee állambéli Lynchburgba költözzön, ahol három évvel később a Jack Daniels lepárló megépült.

 

Habár a termék megfelel a straight bourbon whiskey követelményeinek, a gyártó mellőzi ezt az elnevezést, és Tennessee straight bourbon whiskey helyett egyszerűen Tennessee whiskey elnevezéssel hozza forgalomba. A Jack Daniel’s gyártásakor (a Tennessee whiskeyk többségéhez hasonlóan) érlelés előtt juharfaszénen szűrik a párlatot, amitől így a törvényi előírások szerint a bourbon-nel azonos, a gyártó szerint mégis sokkal egyedibb whiskey készül.

 


Térfogat: 1,5l
Alkoholtartalom: 40%

Szállítási idő: 1-3 nap

 

 

 • Űrtartalom
  1,5 l
  Alkoholtartalom 
  40 %
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  3,055 kg/db
Webáruház készítés