Termék részletek


Grant's Whisky 0,5l / 40%

Raktárkészlet: 2 db
Grant's Whisky 0,5l / 40%
4 890 Ft
Egységár: 9 780 Ft/l

A Grant's Family Reserve a világ egyik legkedveltebb scotch whisky-je, amit több mint 180 országban fogyasztanak a whisky kedvelők.

 

A William Grant & Sons Ltd. egy önálló, családi tulajdonban álló lepárló, mely 1886-os alapítását William Grant-nek köszönheti. Napjainkban már a család ötödik nemzedéke felügyeli a kiváló minőségű italok készítését.
A vállalat ma a világ számos skót whisky-jét jegyzi, köztük a világszerte legkedveltebb blended malt whisky-t, a Glenfiddich-et, a Tullamore D.E.W. ír whiskey-t és a világ harmadik legjelentősebb blended scotch whisky-jét, a Grant's-et.

 

Ha a barátaiddal ünnepelsz, vagy egyszerűen csak lazítasz a nap végén, a Grant's Family Reserve mindig kitűnő választás. Tökéletes jutalom az elért eredményekért, tehát tölts egyet és ünnepelj azokkal, akik a sikerhez vezető úton végig melletted álltak. Élvezd a pillanatot, amikor barátaid körében ünnepelheted a sikert. Élvezd minden cseppjét!

A Grant's legtisztább, tökéletes harmóniát képviselő italában rabul ejt az összetéveszthetetlen Speyside stílus a fodrozódó maláta-jegyekkel. A banán és vanília édes ízeit finoman kiegyensúlyozza a maláta élesebb ízvilága.

 

Térfogat: 0,5l
Alkoholtartalom: 40%

Szállítási idő: 1-3 nap

 

 • Űrtartalom
  0,5 l
  Alkoholtartalom 
  40 %
  Raktárkészlet
  2 db
  Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés