Termék részletek


Glenmorangie Lasanta 12 éves 0,7l / 43% PDD

Raktárkészlet: 1 db
Glenmorangie Lasanta 12 éves 0,7l / 43% PDD
19 650 Ft
Egységár: 28 071 Ft/l

Skóciában a Glenmorangie single maltból fogy el a legtöbb palack

A nyugalom völgye

 

A lepárló a nevét onnankapta hogy az illegális szeszfőzés idejében a szeszadó behajtásáért felelős hivatalnokok sosem találtak oda hozzájuk. Így érdemelték ki a nyugalom völgye vagyis a Glenmorangie nevet.

1843-ig sörfőzdeként működő cég, csak ekkor tért át a lepárlásra  . . . hivatalosan. Gondoljunk csak bele honnan is lehetett volna a Matheson fivéreknek birtokában ilyen szintű szakértelem, ha nem a sörfőzés álcájába bújtatva folytatták volna kőkeményen az illegális szeszfőzést.

Ez a felföldi whisky több mindenben is egyedül álló. Mindamellett hogy egy egyedi ízvilágú, szigorú és jól kísérletezett gyártási direktívákat alakalmaznak az ital készítése során, ez az ital csak és kizárólag Single Malt-ként kerül forgalomba, a Glenmorangie semelyik blendnek sem alkotó eleme.

Ennek a whisky-nek a 12 éves érlelése bourbon-ös hordóban kezdődik, majd sherry-s hordóban fejezi be az érést.

 

 

 

Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 46%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

 • Kóstolás

   

  Ha nem tudnánk hogy sherry-s hordóban érlelt whisky-ről van szó, meleg, aranyló vöröses színe már első pillantásra elárulja.

  Illatában az aranyló vöröses szín, mutatja meg összetett mélységét a vörös gyümölcsöket idéző lágy édességgel.

  Az összetettség, az ízek tökéletes kiegyensúlyozottságában megmutatja, hogy a gazdag gyümölcsösség , a csipet csokoládé és az illatolásnál felismert finom édesség hogyan válik egy hihetetlen zamatos egységgé.

  Utóíze kellemes gyümölcsösséggel, lágy csokoládé kitérővel, hosszan taróan, rejtélyesen búcsúzik.

   

   

   

 • Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  1,5 kg/db
Webáruház készítés