Termék részletek


Bacardi Carta Oro Gold Rum 0,7l / 37,5%

Raktárkészlet: 2 db
Bacardi Carta Oro Gold Rum 0,7l / 37,5%
  • Bacardi Carta Oro Gold Rum 0,7l / 37,5%
6 890 Ft
Egységár: 9 843 Ft/l

Bacardi Carta Oro Gold Rum 

A Bacardi a világ legnagyobb, teljes egészében családi tulajdonban lévő szeszesital-előállító vállalata, ami több mint 100 országban állít elő és forgalmaz szeszes italokat és ital keverékeket. Az Bacardi rum világviszonylatban az egyik legkeresettebbje.


A Bacardi Carta Oro Goldot nagy szakértelemmel alkották meg a Bacardi rum készítő mesterei. Gazdag ízei és arany színe a füstölt tölgyfa hordóban való érlelés következtében alakul ki, lágy karaktere pedig a titkos faszén keveréken történő átszűrés eredményeképpen.A Bacardi Gold egyesíti a gazdag vanília, vajas karamell, a pirított mandula és az édes banán ízjegyeit a narancshéj meleg, pikáns ízével és egy könnyed tölgyes utóízzel.Ez a rum az alapja a legklasszikusabb koktéloknak- az eredeti CUBA LIBRÉNEK.


Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 37,5%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

 

  • A rumkészítésnek a legfontosabb alapanyaga a melasz, mely nem más, mint egy melléktermék a cukor gyártása közben. A melaszt erjesztik, majd desztillálják. Ekkor a rum tiszta, színtelen és még ízre igen nyers. Ezért ezután hordókban tárolják, aminek kapcsán kellemes színt is kap. A valódi rum ízvilága eltér a nálunk közismertebb, aromából előállított rumtól.

  • Raktárkészlet
    2 db
    Tömeg
    1,5 kg/db
Webáruház készítés