Termék részletek


Jameson Crested 0,7l / 40%

Raktárkészlet: 2 db
Jameson Crested 0,7l / 40%
16 150 Ft
Egységár: 23 071 Ft/l

Jameson Crested 

 

Jameson Crested Papír Díszdobozban. Minden Jameson whiskey 3-szori lepárlással készül, így igazán bársonyos ízvilággal rendelkezik.

 

A skót származású John Jameson 1780-ban alapította meg saját whiskey lepárlóját Dublinban. Az általa készített whiskey esetében mindig is a minőség volt a legfontosabb, leginkább szem whiskey alapját, a különleges, pontosan háromszori lepárlás pedig a máig összetéveszthetetlen, tiszta és letisztult, édes és karakteres aromát. A figyelem kiterjedt az érlelésre szolgáló hordók kiválasztására is, amelyet az idősebb John sokáig maga felügyelt. Ilyen hozzáállással persze már nem is annyira meglepő az eredmény. A Jameson a világ talán legismertebb és legkedveltebb blendelt ír whiskeye, amelynek leírására nem is kellenek különleges jelzők, elég ha annyit mondunk: „Jameson”.

 

A Crested nevű whiskey-je a lepárlás legelső cseppjeinek megünneplése alkalmából született. Egy kimondottan sherry-s jegyekkel rendelkező italt kóstólhatunk ha felbontunk ebből egy üveggel, és a még határozott gazdag fűszeresség az amit azonnal érezni fogunk az üveg felbontása után. Az ír whiskey-k lágysága és a gazdag finom ízvilág ami ezt produktumot jellemzi.

 


Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 40%

Szállítási idő: 1-3 nap

 

 

 • Űrtartalom
  0,7 l
  Alkoholtartalom 
  40 %
  Raktárkészlet
  2 db
  Tömeg
  1,95 kg/db
Webáruház készítés