Termék részletek


Dreher Világos Sör üveges 0,5l / 5,2%

Raktárkészlet: 0 db
Dreher Világos Sör üveges 0,5l / 5,2%
255 Ft
Egységár: 510 Ft/l

Több mint 150 év tapasztalata, Kétféle komló adta kellemesen karakteres íz, Tükrösen tiszta, aranysárga szín, Lassan olvadó, hófehér habkorona, Mindent beletöltöttünk, ami a Drehert igazán gazdaggá teszi.

 

A Dreher ma Magyarországon a legnépszerűbb márka a minőségi sörök között, piacvezető a prémium kategóriában.* Köszönhető ez a több mint 150 év sörfőzési tapasztalatának, kellemes karakteres ízvilágának, és a népes fogyasztói táborának. A Dreher már a kezdetektől számos nemzetközi vásáron és kiállításon sikert aratott.

A Dreher márkacsalád mindhárom tagjára igaz, hogy mindent beletöltöttünk, ami a Drehert igazán gazdaggá teszi: a kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülő, karakteres ízvilágú márka variánsai egyedülálló élményt kínálnak a fogyasztóiknak. A Dreher Classic-ot tükrösen tiszta, aranysárga szín és lassan olvadó, hófehér habkorona jellemzi és a kétféle komló teszi igazán karakteressé.
Annyi a világ, amennyit beletöltesz.

 


Térfogat: 0,5l
Alkoholtartalom: 5,2%
 

Az ár tartalmazza az üveg betétdíját is.

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    0 db
    Tömeg
    0,92 kg/db
Webáruház készítés