Termék részletek


Tatra Tea 52% - Eredeti Tea 0,35l

Raktárkészlet: 3 db
Tatra Tea 52% - Eredeti Tea 0,35l
  • Tatra Tea 52% - Eredeti Tea 0,35l
  • Tatra Tea 52% - Eredeti Tea 0,35l
5 990 Ft
Egységár: 17 114 Ft/l

A Tátra tea között az eredeti változatnak nevezett kiadás, mely a termékcsalád magját alkotja. Gazdagon megmutatkoznak benne a tea jól ismert jegyzetei, melyet édes, gyümölcsös jelleg övez.

 

Az ital eredete még azokra a szép tátrai időkre nyúlik vissza, amikor zimankós teleken a melegedőbe megérkezők a különféle hegyi gyógynövényekből főzött teát nemes egyszerűséggel tömény szesszel öntötték nyakon. A hagyomány felelevenítése és palackozott újragondolása a 2002-ben alapított KARLOFF nevű vállalkozásnak köszönhető. A Tatratea itatja magát, egy üvegnyit könnyedén fel lehet hörpinteni egy kisebb társasággal, úgyhogy csak óvatosan a kínálgatással….

Eredeti tea alapú gyógynövény likőr harmonikus összetétele az alkohollal gyógynövény kivonatokkal, fekete teával, kiegészítve gyümölcskivonatokkal és párlatokkal, valamint cukorral és vízzel. Az első, eredeti tea-alapú szeszesital Szlovákiában.

 


Térfogat: 0,35l
Alkoholtartalom: 52%

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    3 db
    Tömeg
    0,83 kg/db
Webáruház készítés