Termék részletek


Baileys Ír Krémlikőr 0,5l / 17%

Raktárkészlet: 5 db
Baileys Ír Krémlikőr 0,5l / 17%
5 999 Ft
Egységár: 11 998 Ft/l

A jól ismert ír krém whisky likőr

 

A "társaság krémjének" számító Bailey's verhetetlenül vezeti a likőrök eladási listáját. A világon percenként 1600 pohárnyit fogyasztanak belőle. A sikertörténet 1974-ben kezdődött, amikor a gyártás technikai feltételei lehetővé tették, hogy a palackban lévő, kizárólag természetes alapanyagok, az ír whisky, a friss tejszín, a kakaó a kávé és a vanília házasítása tartósnak bizonyuljon, a tejszín ne csapódjon ki, az összetevők ne váljanak szét.

A készítésnél felhasznált Ír Whisky minimum három évet tölt amerikai bourbonös hordókban, a tejszín a legfrisebb, különleges, mivel a háztartásokban felhasznált tejszínekhez képest kétszer magasabb a zsírtartalma. A keresett likőr rendkívüli népszerűsége komoly háttéripart kíván. Írországban, több mint félszázezer tehén csak azért legel, hogy megfelelő mennyiségű tejet az ír nemzeti likőr elkészítéséhez. A tökéletességhez hozzátartozik, hogy a tejszínt maximum két óra alatt fel is használják az italhoz.

 

 

Térfogat: 0,5l
Alkoholtartalom: 17%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

 • A Bailey's záloga, a minőség, és a hosszú eltarthatóság.
  A Bailey's zseniális koktélalapanyag, kávéval is ajánlható, de sok más helyen is megállja a helyét. De vigyázat, savas gyömölcsökkel, gyömülcslevekkel sose keverjük, hacsak nem valami túrós darabos koktélt akarunk viszontlátni.
  A Bailey's alapanyaga miatt a whisky-hez hasonló módon fogyasztandó. Old Fashioned Pohárban, jéggel, és jók

 • Raktárkészlet
  5 db
  Tömeg
  1,23 kg/db
Webáruház készítés