Termék részletek


Bacardi Carta Blanca 0,7l / 37,5%

Raktárkészlet: 3 db
Bacardi Carta Blanca 0,7l / 37,5%
  • Bacardi Carta Blanca 0,7l / 37,5%
6 700 Ft
Egységár: 9 571 Ft/l

Bacardi Carta Blanca 

 

A Bacardi a világ legnagyobb, teljes egészében családi tulajdonban lévő szeszesital-előállító vállalata, ami több mint 100 országban állít elő és forgalmaz szeszes italokat és ital keverékeket. Az Bacardi rum világviszonylatban az egyik legkeresettebbje.

A Bacardi rum eredete don Facundo Bacardi nevéhez kötődik, aki Észak-Spanyolországban született 1816-ban, majd családjával 1830-ban Kubába költözött és Santiago de Cuba városában telepedett le.Don Facundó Bacardi a kezdeti sikerek után 1862-ben megvásárolt egy kisebb szeszfőzdét, ahol február 4-én megkezdődött a világ legnépszerűbb rumjának a története, beindult a Bacardi rum lepárlása.

Facundo, aki sikeres bor importőrként és kereskedőként tevékenykedett, kidolgozott egy olyan cukornádmelasz erjesztési, lepárlási és keverési eljárást, mely révén egy tisztán fogyasztható alkohol nyerhető. Akkortájt a rumot a Karib tenger kalózainak és kalandorainak durva, érdes italaként tartották számon. Ezzel szemben Facundo Bacardi rumja végre könnyű, tiszta, zamatos és fehér volt, amit kezdetben csak saját maga és családja kedvtelésére készített.

 

Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 37,5%

Szállítási idő: 1-3 nap

 

 

  • A rumkészítésnek a legfontosabb alapanyaga a melasz, mely nem más, mint egy melléktermék a cukor gyártása közben. A melaszt erjesztik, majd desztillálják. Ekkor a rum tiszta, színtelen és még ízre igen nyers. Ezért ezután hordókban tárolják, aminek kapcsán kellemes színt is kap. A valódi rum ízvilága eltér a nálunk közismertebb, aromából előállított rumtól.

  • Raktárkészlet
    3 db
    Tömeg
    1,47 kg/db
Webáruház készítés