Termék részletek


Bitburger Premium Pils Hordós Sör 5l

Raktárkészlet: 1 db
Bitburger Premium Pils Hordós Sör 5l
  • Bitburger Premium Pils Hordós Sör 5l
  • Bitburger Premium Pils Hordós Sör 5l
  • Bitburger Premium Pils Hordós Sör 5l
5 990 Ft
Egységár: 1 198 Ft/l

Bitburger Premium Beer - pils típusú prémium sör. A sörfőzési folyamat végén előállt Bitburger prémium Pils íz világának jellemző jegyei az érett citrom, a pörkölt napraforgómag, a méz és a makadámdió.

 

Az 1817-ben alapított bitburgi sörgyár igazi karrierjét az 1970-es években futotta be. Ekkor született a sör, nyugodtan mondhatjuk világhírű jelmondata a „Bite ein Bit” és rövid időn belül igazolta, hogy a jó sörnek is kell reklám. A bitburgi sörgyár az akkoriban szokatlan intenzívmarketingnek és reklámnak is köszönhető néhány év alatt megtízszerezet termelését és a német sörpiac egyik vezető márkája lett.

A Bitburger Németország legnagyobb mennyiségben fogyasztott csapolt söre. Kiváló minősége az alapanyagok rendkívül gondos megválogatásának és a teljes gyártási folyamatot végigkísérő ellenőrzéseknek köszönhető. A minőségbiztosítási csapat gyakran látogatja meg személyesen is a sörfőzde beszállítót. Nagy gondot fordítanak a sörfőzéshez használt vízre is, amelynél legnagyobb szerepe a természetnek van, hiszen ezt a Mosel-Rajna háromszögben fekvő medence rengeteg kövecses rétegén átszűrődött és ásványi anyagokkal gazdagodott forrásaiból merítik. A víznek nagyságrendileg 13.000 évre van szüksége ahhoz, hogy az összes rétegen keresztül leszivárogjon a medence aljára. A végeredmény pedig tökéletes alapanyag a Bitburger sörök számára.

 

 

Térfogat: 5l
Alkoholtartalom: 4,8%

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    1 db
    Tömeg
    6 kg/db
Webáruház készítés