Termék részletek


Dreher Bak Barna Sör (dobozos) 0,5l / 7,3%

Raktárkészlet: 22 db
Dreher Bak Barna Sör (dobozos) 0,5l / 7,3%
419 Ft
Egységár: 838 Ft/l

Több mint 150 év tapasztalata, Kétféle komló adta kellemesen karakteres íz, Lassan olvadó, hófehér habkorona, Mindent beletöltöttünk, ami a Drehert igazán gazdaggá teszi.

 

A Dreher ma Magyarországon a legnépszerűbb a minőségi sörök között, piacvezető a prémium kategóriában. Köszönhető ez a több mint 150 év sörfőzési tapasztalatának, kellemes karakteres ízvilágának, és a népes fogyasztói táborának. A Dreher már a kezdetektől számos nemzetközi vásáron és kiállításon sikert aratott.

A Dreher család mindhárom tagjára igaz, hogy mindent beletöltöttünk, ami a Drehert igazán gazdaggá teszi: a kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülő, karakteres ízvilágú variánsai egyedülálló élményt kínálnak a fogyasztóiknak. A Dreher Classic-ot tükrösen tiszta, aranysárga szín és lassan olvadó, hófehér habkorona jellemzi és a kétféle komló teszi igazán karakteressé. Tartalmas élményekre vágysz? Akkor ezt a bajor, pilzeni és karamell malátából főzött barna sört neked teremtették.
Annyi a világ, amennyit beletöltesz.

 

 

 

Térfogat: 0,5l
Alkoholtartalom: 7,3%

 

 

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    22 db
    Tömeg
    0,52 kg/db
Webáruház készítés