Termék részletek


Johnnie Walker Gold Label Reserve 0,7l / 40% PDD

Raktárkészlet: 1 db
Johnnie Walker Gold Label Reserve 0,7l / 40% PDD
18 990 Ft
Egységár: 27 129 Ft/l

Egy igazi Különlegesség

Aranyból aranyat arany címkével

 

Szinte egyedülálló a skót whisky-k esetében ez az aranyló kompozíció. Egy valódi különlegességet rejt ez a palack amelyben az arany köszön vissza minden szinten. A whisky fogyasztók felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak e tizennyolc éves érlelésű maláta- és gabonawhisky-k keverékét kortyolgatva. A Johnnie Walker Gold Label nem csak nevében arany, de színében és csodálatosan érett karakteres fűszeres aromái mellett a krémesség és aranyló méz ami az ízek fő irányvonalát megadják. Sőt  ...  a Gold Label blend gerincét képező Clynelish maláta whisky lepárlója melletti Clyne Burn patakban a mai napig aranyat mosnak. Ennek az italnak az ünnepélyességét semmi sem kérdőjelezheti meg, a tündöklő aranynak és a kellemes meghittségnek a csodálatos ötvözete ez a scotch!

 

  

 

 

 

Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 40%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

 • Kóstolás

   

  Színében az óarany ismerhető fel.

   

  Illatolásnál mézesség, viaszos krémes jelleggel mutatkozik meg.

   

  Testességét tekintve közepes és gazdag


  Ízleléskor az erős malátás és krémes ízek azonnal megmutatják magukat némi vajas jelleggel, a gabona whisky-k ugyancsak nagyban hozzájárulnak a kellemes, édes ízek harmonikus dominanciájához, de a vezető mézes ízét egyértelműen a blend gerincét képező 18 éves érlelésű Clynelish single malt adja krémesen simogatva.


  Meglehetősen hosszú ideig tart a lecsengése, mialatt édes fűszeres aromák búcsúznak az ízlelő bimbóinktól ami a sherry-s érlelőhordók erős behatásának köszönhető.

   

   

 • Űrtartalom
  0,7 l
  Alkoholtartalom 
  40 %
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  1,7 kg/db
Webáruház készítés