Termék részletek


Kalinka Uborka Dry Vodka 0,5l / 34,5%

Raktárkészlet: 2 db
Kalinka Uborka Dry Vodka 0,5l / 34,5%
3 200 Ft
Egységár: 6 400 Ft/l

Kalinka Uborka Dry Vodka 

Tökéletesen alkalmas összejövetelkekre vagy a legkülönbözőbb koktélok kikeveréséhez. Gyógynövényekkel ízesített vodka.

 

A Kalinka vodka nevét a híres orosz népdalról („Kalinka”) kapta, melynek refrénjében nem kevesebb, mint háromszor szerepel egymás után. Tekintve, hogy egy tisztességes orosz buliban minimum tízszer elhangzik a nóta, nem csoda, hogy a Kalinka név sokak számára örökre összefonódott Oroszországgal – akárcsak a klasszikus orosz ital, a vodka. A Kalinka szó egyébként Borókát, míg a vodka vizecskét jelent magyarul.

 

A Kalinka vodkát a legjobb minőségű gabonából készült párlat és ásványi anyagoktól teljességgel megtisztított víz alkotja. Az ital, az orosz vodkagyártási hagyományokra építve, gondos lepárlás és 10-szeres szűrés után nyeri el egyedülálló lágyságát és tisztaságát. A szűréshez használt különleges nyírfaszén Oroszországból, az Urál kristálytiszta levegőjű vidékéről származik. A gyártás során minden egyes cseppje 10db, egyenként 60kg aktív nyírfaszenet tartalmazó szűrőoszlopon jut át. Az aktív szén molekulái az összes szennyeződést megkötik, így lesz a Kalinka vodka minden zavaró, kellemetlen illattól és íztől mentes, egyedülállóan tiszta vodka!

 

GMO mentes termelésből származó alapanyagok felhasználásával. 100%-ban természetes összetevőkből készül.Frissítő uborka ízével igazi különlegesség, de lehűtve önmagában fogyasztva is páratlan élmény. Kíváló long drink alapanyag, a nyár egyik kedvenc itala.


Térfogat: 0,5l
Alkoholtartalom: 34,5%

Szállítási idő: 1-3 nap

 

 

  • Raktárkészlet
    2 db
    Tömeg
    1,15 kg/db
Webáruház készítés