Termék részletek


Jack Daniel's Single Barrel Select Rye 0,7l / 45%

Raktárkészlet: 1 db
Jack Daniel's Single Barrel Select Rye 0,7l / 45%
28 290 Ft
Egységár: 40 414 Ft/l

A Jack Daniels Single Barrel Rye Whisky egy történelmi lépés a gyártó életében. Egyedülálló 70% -ban rozsot tartalmazó whiskyt korábban nem készítettek itt.

 

Megérte a bátor lépés, az új whiskyben remekül vegyülnek az érett gyümölcsök összetett ízei a rozsra jellemző könnyű pirított tölgyes jegyekkel. Jack Daniels Single Barrel Rye Whisky egy igazán emlékezetes, finom, nagyon jól iható rozswhisky amely túllép a kategóriákon, és mintegy egyszerre mutat meg mindent, amit egy amerikai whiskytől várhatunk.


Minden egyes üveg sorszámozott, azaz azonosíthatóan egy-egy hordóból kerül ki, szemben a hétköznapi fekete-címkés palackokkal, melyeket számos hordó összeöntésével kevernek ki.
A single barrel kiszerelések az amerikai whiskeyek királyai, ugyanis az USA-ban a magas - gyakran sok emeletes - italraktárak terjedtek el, így a magasabb rekeszeken található hordókban lévő whiskey, a nagyobb hőingadozás miatt, jobban átveszi a fa ízét, azaz intenzívebb lesz mint a lejjebb érlelődők. A single barrel palackozások ezért mindig a felső hordókból kerülnek ki.

 Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 45%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

 • Űrtartalom
  0,7 l
  Alkoholtartalom 
  45 %
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  1,9 kg/db
Webáruház készítés