Termék részletek


Jim Beam Whiskey 1,5l / 40%

Raktárkészlet: 2 db
Jim Beam Whiskey 1,5l / 40%
17 450 Ft
Egységár: 11 633 Ft/l

Jim Beam Whiskey 

Nincs még egy olyan Bourbon, mint a Jim Beam

 

Az eredeti „Kentucky Straight Bourbon Whiskey”-t több, mint 200 éve ugyanaz a család készíti. A világ legkedveltebb bourbonjét, amely legalább 51% kukoricából és friss, vasmentes forrásvízből áll, frissen kiégetett tölgyfahordókba töltik.
 

 

A jellegzetes, többemeletes “Rackhouse”-okban 4 év alatt érik egészen különlegessé, és így nyeri el azt a hosszú lecsengésű és változatos ízét, amely oly félreismerhetetlenné teszi.

 

Térfogat: 1,5l
Alkoholtartalom: 40%

Szállítási idő: 1-3 nap

 

 

 • A Jim Beam egyike az első kukoricából készült whiskyknek.


  1770
  Megszületik a bourbon. Kentucky lakói először párolnak le kukorica whiskyt, melyet szenes tölgyfahordókban érlelnek. Az eredmény: az első igazi bourbon, egy borostyánszínű whisky egyedülállóan gazdag, füstös ízzel.

  1788
  A német származású farmer és molnár, Johannes Jacob Böhm, összecsomagolta a holmiját és nyugatra költözött. Egy jobb élet reményében Daniel Boones nyomdokait követve a Cumberland-hágón át Bourbon megyében, Kentucky államban telepszik le családjával.

  1795
  A kukoricából és más gabonafélékből, melyek földjén teremnek egy újfajta whisky-keveréket párol le Jacob Böhm. Böhm, aki ekkor Jacob Beamre változtatja nevét, eladja az első hordó „Old Jake Beam Sour Mash"-t. Ez a már akkor sokat dícsért nedű megtette sikertörténetének első lépését.

 • Űrtartalom
  1,5 l
  Alkoholtartalom 
  40 %
  Raktárkészlet
  2 db
  Tömeg
  3,029 kg/db
Webáruház készítés