Termék részletek


Bushmills Black Bush 0,7l / 40%

Raktárkészlet: 1 db
Bushmills Black Bush 0,7l / 40%
10 990 Ft
Egységár: 15 700 Ft/l

Bushmills Original Irish Whiskey
1608 óta háromszoros lepárlással


Írország egyik legöregebb lepárlójában készült whiskey ez, ami háromszoros lepárlással készült a még finomabb végeredmény érdekében.

Több mint 400 éves tapasztalattal rendelkező whisky készítő tudomány birtokában, generációról generációra szállt a tudomány és ennek a végeredményével ismerkedhetünk meg ezen ital formájában. A lepárlást hagyományosan rézüstben végzik a mái napig, a különlegessége hogy ezeknek az üstöknek akkora a térfogata hogy egy kisebb medencét meg lehetne tölteni a tartalmukkal. Ennek is köszönhető hogy az ír whiskey-k kevésbé agresszívak, mondhatni sokkal lágyabbak.

Egy blended whiskey rejtőzik az üvegben, ami kellemesen füstös és kellően érett hogy méltón képviselje a legöregebb lepárlóban készült whiskey címet.


A különleges ízekre és a különleges italokra fogékony fogyasztók szerte a világon igen nagyra becsülik a Bushmills Black Bush-t. Első megjelenésekor ezt a változatot sokan likőr-whiskey-nek nevezték, mivel a lágy, sherry-s és gyümölcsös jegyek kicsit elütöttek a megszokott single malt whiskey de kiemelkedően magas maláta arányt (80%) tartalmaz. Az érlelés Spanyolországból érkező Oloroso sherry-s hordóban történik, minimum 7 évig. Az eredmény egy nagyon sima, komplex, intenzív whiskey amely önmagában fogyasztva adja a legtöbbet.

 


Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 40%

Szállítási idő: 1-3 nap

 

 

 • Űrtartalom
  0,7 l
  Alkoholtartalom 
  40 %
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  1,58 kg/db
Webáruház készítés