Termék részletek


The Glenlivet 18 éves Whisky 0,7l / 43% PDD

Raktárkészlet: 2 db
The Glenlivet 18 éves Whisky 0,7l / 43% PDD
43 900 Ft
Egységár: 62 714 Ft/l

The Glenlivet 18 years old

A megszokott ízvilág

 

Némely lepárlók annyira ügyelnek a hosszú idők óta megszokott ízek és zamatok megörzésére hogy mikor egy lepárló készüléket javítani vagy cserélni kell, minden egyes sérülést, horpadást viszont akarnak látni az új vagy javított szerkezeten.

 

Annyira a fogyasztók elvárásiat tartják szem előtt hogy mindent a megszokott módon csinálnak, és az ízmegörzés miatt nem váltanak a modernebb technikákra. Így fordulhat elő hogy a The Glenlivetnél még mindig oregoni fenyőből készült erjesztő kádakat használnak és réz lepárló készülékkel készítik ezt a messze földön híres nedűt.

 

A poharunkba egy sötét arany színű ital kerül ha töltünk magunknak ebből a nagyszerű italból.

 

Illatában az érett gyümölcsök és a karamell jelenik meg.

 

Ízleléskor az illatnál megtapasztalt gyümölcsösség határozottan megmutatja magát, virágos aromák jelenhetnek meg a határozott gyümölcsösség mellett, gazdag élménydús ízvilág mutatkozik be .

 

Ez a finom gyümölcsös ízvilág kortyolás után szerencsére lassan cseng le, hosszan búcsúzik tőlünk ez a whisky és enyhe fűszeresség és mazsolás ízek jelennek meg a távozásakor.

 

 

Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 40%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

 • Űrtartalom
  0,7 l
  Alkoholtartalom 
  40 %
  Raktárkészlet
  2 db
  Tömeg
  1,6 kg/db
Webáruház készítés