Termék részletek


Glenmorangie 10 éves 0,7l / 40% PDD

Raktárkészlet: 1 db
Glenmorangie 10 éves 0,7l / 40% PDD
18 150 Ft
Egységár: 25 929 Ft/l

Az utolérhetetlen aroma gazdagság


A skót whiskyk készítésénél felhasznált vizek tekintetében a Glen Morangie rendhagyó , ugyanis a megszokott lágy vizek helyett ők kemény vizet használnak.
Ez azt eredményezi hogy a vízben oldott ásványi anyagok magasabb aránya kellemesebbé teszi az italt.

A Glen Morangie sikerének egyik alappillére a desztilláló házban található 5 méter magasságba nyújtózkodó keskeny, réz főzőüst nyakak.
Amelyek a whisky könnyedségét és illatosságát segítik elő, úgy hogy a felszálló ágban lévő párlat nagyobb felületen és hosszabb ideig érintkezik a rézzel, így nagyobb a kicsapódás és visszafolyás, ezáltal valóban csak a legkönnyebb, legillékonyabb, legfinomabb anyagok tudják elhagyni az üstöt.

A sikerük alappilléreként említhetjük még, a saját tervezésű hordóikat és a hihetetlen gondossággal kiválasztott hordó alapanyagokat, amik kizárólag északi lejtőn nevelt Amerikai fehér tölgyek, amit kitermelés után 2-4 évig levegőn szárítanak.
Ennek a precíz fa kritériumoknak köszönhetően kevesebb savas jegyet hordoz majd, így még gyengédebb lesz a whisky.

 


Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 40%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

 • Kóstolás

   

  Színe halvány arany ennek a spyside-i whiskynek.

   

  Illatában a frissesség, a citrusosság mutatkozik meg, enyhe narancshéj és érett körte libbenettel. Nagyon bizonytalanul talán a vanilia is . . . nagyon halványan. Enyhe maláta illat is be-be köszön.

   

  Gyengéd könnyed testű ital.

   

  Körül ölel a gyengédség finom virágos mogyorós ízvilággal, az illatoknál fellelt maláta illat, az ízben is megmutatja magát kevéssé.

   

  Utóíze friss, lecsengése rövid.

 • Űrtartalom
  0,7 l
  Alkoholtartalom 
  40 %
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  1,5 kg/db
Webáruház készítés