Termék részletek


Jägermeister 1l / 35%

Raktárkészlet: 48 db
Jägermeister 1l / 35%
8 800 Ft
Egységár: 8 800 Ft/l

Mára a Jägermeister kétségtelenül Németország leghíresebb exportitalává vált.

 

Szinte minden nap új emberek ismerik meg a Jägermeister ízét Németországban és a világban más tájain. A sikerének titka egyedi karakteres ízében rejlik, melynek köszönhetően minden pohár felejthetetlen élményt nyújt. A Jägermeister történelmét fémjelzi az egyedi ízvilág iránti büszkeség és a hagyományos mesteri munka iránti tisztelet, ami nélkül ez az élmény nem jöhetett volna létre.

 

Optimizmus szelleme uralkodik 1878-ban, amikor Wilhelm Mast megalapítja borecet-vállalkozását otthonában, Wolfenbüttelben, Alsó Szászországban. A cég növekszik és fejlődik és idővel Curt Mast, az alapító fia csatlakozik a vállalkozáshoz. Az ő irányítása alatt új irányt vesz a vállalat. A fiatalember kivételes tehetsége megmutatkozik a gyógynövénykivonatok elkészítésében és keverésében. 1934-ben, sok éves kísérletezés után különböző alapanyagokkal, Curt Mast kifejleszti az eredeti és összetéveszthetetlen ízű gyógynövénylikőr receptjét. Ekkor született meg a jövő világra szóló sikere: a Jägermeister.

 

Sok kortársához hűen, Curt Mast szenvedélyes vadász volt – nagy tisztelettel a természet és annak teremtményei iránt. Ezért Curt Mast új receptjét, mely kizárólag természetes alapanyagokat és tiszta alkoholt tartalmazott, a vadászoknak és tiszteletreméltó hagyományaiknak szentelte. Egy köszöntés minden vadászat kezdetén és végén. Ezzel a háttérrel mi mást is választhatott volna cégérének, mint egy erős szarvas képét, a csorda büszke és meg nem alkuvó védelmezésének megtestesítőjét?

Mégis, akármilyen szarvas fej nem szolgálhat a Jägermeister emblémájaként.

 

Magáról a receptúrájáról csak annyit tudunk, hogy több mint 56 különféle válogatott fűszert, gyógynövényt és gyümölcsöt tartalmaz, valamint a máig családi kézben lévő vállalat titkos adalékát. Népszerűségét jelzi, hogy a gyárak futószalagjain naponta 370 ezer üveg készül belőle, és kerül Európa boltjaiba. A Jägermeister erős, tiszta, zöldes-sárga színű ital, ízén és illatán érződik a gyógyfüvek harmóniája.

 


Térfogat: 1l
Alkoholtartalom: 35%

 

Szállítási idő: 1-3 nap

A Jägermeister talán a legkedveltebb "házibulipiák" egyike, így érdemes egy keveset foglalkoznunk a történelmével, ami viszont amilyen régre vezet vissza, annyi titok őrzi. a vállalkozást Wilhelm Mast alapította Wolfbüttel városkájában 1878-ban. Az ital akkor még név nélkül örvendett népszerűségének.

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    48 db
    Tömeg
    2,301 kg/db
Webáruház készítés