Termék részletek


Dreher Gold Világos Sör (dobozos) 0,33l / 5,2%

Raktárkészlet: 177 db
Dreher Gold Világos Sör (dobozos) 0,33l / 5,2%
330 Ft
Egységár: 1 000 Ft/l

Több mint 150 év tapasztalata, Kétféle komló adta kellemesen karakteres íz, Tükrösen tiszta, aranysárga szín, Lassan olvadó, hófehér habkorona, Mindent beletöltöttünk, ami a Drehert igazán gazdaggá teszi.

 

A Dreher ma Magyarországon a legnépszerűbb a minőségi sörök között, piacvezető a prémium kategóriában. Köszönhető ez a több mint 150 év sörfőzési tapasztalatának, kellemes karakteres ízvilágának, és a népes fogyasztói táborának. A Dreher már a kezdetektől számos nemzetközi vásáron és kiállításon sikert aratott.

A Dreher család mindhárom tagjára igaz, hogy mindent beletöltöttünk, ami a Drehert igazán gazdaggá teszi: a kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülő, karakteres ízvilágú variánsai egyedülálló élményt kínálnak a fogyasztóiknak. A Dreher Classic-ot tükrösen tiszta, aranysárga szín és lassan olvadó, hófehér habkorona jellemzi és a kétféle komló teszi igazán karakteressé.
Annyi a világ, amennyit beletöltesz.

 

 

Térfogat: 0,33l
Alkoholtartalom: 5,2%

 

 

 

A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak!

  • Raktárkészlet
    177 db
    Tömeg
    0,35 kg/db
Webáruház készítés