Termék részletek


Campari 0,7l / 25%

Raktárkészlet: 4 db
Campari 0,7l / 25%
7 150 Ft
Egységár: 10 214 Ft/l

Campari olasz keserűlikőr

A Campari története 1860-ban kezdődött, ekkor találta ki receptjét Gaspare Campari az olaszországi Novarában. A recept titkos, és a gyártó elmondása szerint 1860 óta nem változott. Az italt eredetileg a bíbortetűből nyert kárminnal festették.

 

A Campari első üzeme 1904-ben nyílt Sesto San Giovanniban, Milánótól nem messze. Az italt árusító bároktól megkövetelte a Campari Bitters tábla elhelyezését. Gaspare fia, Davide Campari igazgatósága alatt az italt exportálni kezdték, először a Francia Riviéra szívében fekvő Nizzába, majd a tengerentúlra. A Camparit ma 190 országban árusítják.

 

 

Térfogat: 0,7l
Alkoholtartalom: 25%

Szállítási idő: 1-3 nap

 

 

  • A Campari aperitifként fogyasztott keserűlikőr valamint gyógynövények és gyümölcsök (köztük keserűnarancs) kivonatából készítenek. Keserű íz és vörös szín jellemzik, alkoholfokát a célországtól függően állítják be 20,5% és 28% között (Magyarországon 25%). Általában koktélösszetevőként használják szódavízzel, borral, vagy citrusfélék, például narancs vagy citrom levével. Az olaszországi székhelyű nemzetközi vállalat, a Campari Group terméke. A Camparit Magyarországon sokszor tévesen a vermutok közé sorolják , melyek azonban borból készülnek, alacsonyabb az alkoholtartalmuk, és legtöbbször az ízük is kevésbé keserű.

  • Raktárkészlet
    4 db
    Tömeg
    1,56 kg/db
Webáruház készítés